MADE RESTAURANT. Śniadanie biznesowe w AIOLI

Już 29 marca na śniadaniu biznesowym będziemy mówić bez owijania w bawełnę: na jakiej restauracji i jak można w Polsce zarobić?

Naszym gośćmi będą: restaurator Marcin Wachowicz (Aioli, MOMU, BanjaLuka), Ewa Wagner (red. naczelna magazynu Kuchnia) i Anna Hejka (Anioł Biznesu).

Zespół MADE zaprasza. Partnerem wydarzeń MADE RESTAURANT jest Magazyn MANAGER.

CZEGO SIĘ DOWIESZ?

  • jaką restaurację jest sens otwierać, a jakie koncepty, choć modne, pociągają za sobą bankructwo?
  • czy efekt skali tj. więcej nić jeden lokal może przywrócić rentowność firmie?
  • jak liczyć nową inwestycję, aby się nie przeliczyć?
  • czego pilnować i czym się nie przejmować otwierając restaurację?
  • jaki jest system pracy skutecznego restauratora?
  • czy każdy ma szansę być skutecznym restauratorem – to talent czy wyuczona kompetencja?
  • co możesz robić lepiej, aby Twój lokal przynosił wyższe dochody?
  • czego musisz pilnować, aby nie zbankrutować?
  • jak zapełnić lokal gośćmi od rana do wieczora (co działa, a co nie)?
  • jak motywować pracowników, aby generowali większą sprzedaż?
  •      o co chodzi w efekcie skali – kiedy zamykać, a kiedy otwierać kolejne lokale?
  • zrozumiesz i zasmakujesz różnicy biznesowej między menu restauratora i szefa kuchni
  • inwestycje zagraniczne – czy mają w tym biznesie sens?

Będzie biznes i dobre jedzenie – już tuż tuż! 😉

Więcej informacji i bilety dostępne na www.maderestaurant.pl