Wykład i debata skutecznych restauratorów: Dramat! Nie ma ludzi do pracy. Czy rzeczywiście?

4

EuroGastro 05 kwietnia 2017 godz. 13.00-15.00

Zapraszamy na profesjonalny wykład poparty badaniami rynku oraz debatę ekspercką z restauratorami, za którymi stoi biznesowy sukces. Podczas spotkania rozprawimy się z największymi mitami powtarzanymi przez pracodawców w gastronomii i podpowiemy, jak skutecznie budować Markę Dobrego Pracodawcy, aby nie tracić czasu i pieniędzy na ciągłe poszukiwania pracowników.

W debacie wezmą restauratorzy: Agnieszka i Marcin Kręgliccy, Daniel Pawełek, Marta Jakubowska, Piotr Popiński oraz Bogdan Gałązka.

Wykład poprowadzi Katarzyna Derdzińska, partner MADE.

Więcej na temat spotkania i ekspertów na www.maderestaurant.pl

Magazyn MANAGER jest partnerem wydarzenia.

W dobie niedostatku pracowników dobra marka pracodawcy jest Twoim kluczem do sukcesu – przyciąga talenty i najlepszych specjalistów, zapewnia lojalność i przeciwdziała fluktuacji, gwarantuje zaangażowanie pracowników w tworzenie unikalnego doświadczenia klienta i rozwój Twojego biznesu. Jak to zrobić? Jesteśmy DO USŁUG!

Podczas spotkania z nami nie dostaniesz powierzchownych, prostych rozwiązań, ale ugruntowane i sprawdzone metody, poparte wiedzą z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, przepracowane w kilkudziesięciu największych firmach na całych świecie, przedyskutowane z najlepszymi restauratorami w Polsce, sprawdzone przez najskuteczniejszych praktyków w branży gastronomicznej.

Znasz te problemy?

Na rynku gastronomicznym nie ma pracowników. Jeśli się pojawiają, są na chwilę, często nielojalni i niezaangażowani. Trudno się z nimi dogadać – są młodzi, nie rozumieją tego, co się do nich mówi, mają problem z myśleniem. Nie warto ich szkolić, bo i tak odejdą…. Wiesz o czym mówimy? Doświadczyłaś/eś tego? Potrzebujesz pomocy i wskazówek jak sobie z tym radzić?

Podczas spotkania

  • otrzymasz listę kontrolną, czyli 7 nawyków dobrego managera skutecznie zarządzającego swoimi ludźmi
  • jednocześnie poznasz najdotkliwsze błędy managera, które powodują, że zespół się rozpada, a restauracja stale szuka pracowników
  • zdradzimy, jak można angażować swoich pracowników, aby stali się Twoimi ambasadorami, tak przed gośćmi, jak i przyszłymi pracownikami
  • poznasz tajniki komunikacji z młodym pokoleniem, abyś już nigdy nie widział w nich „kosmitów”
  • zrozumiesz, ile może kosztować Cię lekceważenie wizerunku MARKI PRACODAWCY w branży HORECA
  • zaprezentujemy wyniki badań, które pozwolą Ci świadomie zaangażować pracowników w sukces Twojej restauracji

Obecność obowiązkowa dla wszystkich, którzy:

  • nie chcą tracić czasu i pieniędzy na ciągłe szukanie ludzi do pracy
  • mają ambicje być dobrymi szefami i liderami, którzy umiejętnie angażują swoich ludzi
  • chcą ze spokojną głową jeździć na wakacje, z pewnością i zaufaniem, że pracownicy sobie poradzą
  • chcą mieć realny wpływ na swój biznes zamiast szukać usprawiedliwienia w powtarzanych nieustannie mitach
  • chcą uczestniczyć w pierwszej debacie skutecznych restauratorów na temat zarządzania ludźmi w branży

Wykład

Katarzyna Derdzińska* – Partner zarządzający w zespole MADE – doświadczony ekspert w dziedzinie HR & Psychologii Biznesu – zaprezentuje sprawdzone narzędzia zarządzania ludźmi w gastronomii i rozwiązania wypracowane wspólnie z wybitnymi polskimi restauratorami.

Debatę poprowadzi Agnieszka Małkiewicz – Partner Zarządzający MADE

Dołącz do nas: http://maderestaurant.pl/produkt/zarzadzanie-zasobami-ludzkimi-mity/